Direktlänk till inlägg 29 mars 2013
Idag tänkte jag avbryta mig lite i mina semesterberättelser och istället presentera ett litet broilerrecept.
Citronbroiler
1 stor broiler
1 citron
3/4 tsk salt
1/2 tsk oregano
50g smör
1/2kkp hett vatten
Förbered, den intet ont anande, kycklingen genom att gnida broilerns yta med citronhalvorna. Häll salt och oregano in i kycklingen, gnid runt ytorna. Pressa citronen.
Bryn broilern på alla sidor i smöret. Sätt broilern i stekpåse i ugnsfast form.
Sätt det heta vatten i stekpannan och rör om. Tillsätt citronsaften och slå allt över broilern. Stek i ugnen ca 1 timme i 200grader.
Det här är väldigt enkelt och otroligt gott. En favorit som jag vuxit upp med. Äts med ris och kokta grönsaker.
Trevlig Påsk!
Hallå! Jag har kontorsdag idag. Kallt och bedrövligt ute, så jag söker orsaker till att få hållas inomhus. Idag har jag sökt årets första djurstöd. EU-s husdjursstöd för tjurar och slaktlamm samt stöd för djurens välbefinnande. Jag satt på kurs...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 |
26 |
27 |
28 | 29 | 30 |
31 |
|||
|