Direktlänk till inlägg 18 september 2013
Det är länge sedan jag skrivit något recept här nu, men jag har fått en del förfrågningar om Alabama dippen som serverades under sommarfesten på paviljongen. Så på publikens begäran så kommer den här.
Receptet har jag fått av min svägerska Tuija, så tack för det
Tuijas Alabama Dip
1 burk naturell Philadelphiaost
1 burk gräddfil
1 burk Tex Mex Chunky Salsa medium 350g
5 mogna tomater
1 burk svarta kärnfria oliver
1,5 gul lök
Blanda ihop osten och gräddfilen med 1/3 av salsan. Sätt i kyl, gärna till nästa dag.
Skär tomaterna, löken och oliverna i små bitar och blanda ihop tillsammans med resten av salsan. Sätt även detta i kyl till nästa dag.
Vid servering: bred först ut ostblandningen på bottnen av en bred glasform. Töm bort överflödig vätska från grönsaksblandningen och bred ut över osten.
Äts med tortillachips.
Detta kan ätas i samband med Tex Mex mat, men även som förrätt när som helst.
Här syns inte dippen i bild, men dock lite av det övriga som serverades under sommarfesten i Norrnäs paviljong.
Hallå! Jag har kontorsdag idag. Kallt och bedrövligt ute, så jag söker orsaker till att få hållas inomhus. Idag har jag sökt årets första djurstöd. EU-s husdjursstöd för tjurar och slaktlamm samt stöd för djurens välbefinnande. Jag satt på kurs...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 | 4 | 5 |
6 | 7 |
8 | |||
9 |
10 | 11 |
12 | 13 |
14 |
15 |
|||
16 | 17 |
18 | 19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
|||||||||
|